Arising Horsehair - Biting The Hand That Feeds Torbjorn.

Skönt att vara inne

Nu när det är kallt och ruggit ute så kan det vara skönt att göra lite innomhusaktiviteter stockholm, ja det är skönt att inte behöva vara ute hela tiden. Det kan vara kul att gå in någon stan och hitta på något roligt där. Ja det finns ju så mycket som man kan göra inomhus året om. Och det är väl underbart att det finns så många saker som man kan välja på. 
Man skulle kunna välja att gå på bio eller att gå och bowla eller att spela biljard, eller något annat roligt som man kan göra inomhus.

Bra att det finns alternativ

Ja det är bra att det finns alternativ till det så att man kan känna att det blir sådär mysigt och kul som man vill att det ska vara. Nu blir det ju mörkt så fort och då är det ju ännu skönare att kunna bra inne där det är ljust. Så det finns många fördelar med att hitta på roliga saker att göra inomhus. Skönt att man kan göra det och att det blir så roligt som man bara kan få det ändå. Visst längtar man tills det blir lite varmare då man kan göra fler saker utomhus och njuta av det på ett annat sätt. Men det är även väldig mysigt att vara inomhus och man får försöka att göra dom sakerna som man tycker om och att göra det mysigt nu när det är kallt och mörkt. För det är en mysig tid ändå, man får bara ta ner tempot lite så att man inte blir så stressad och tycker att det är jobbigt och stressigt. För man vill ju ha kul och göra roliga saker fast det är vinter, och att vara inne är ju perfekt då. Finns ju så mycket kul att göra när man är inne.